انسان بی نهایت طلب هرگز از حرکت به سوی پیشرفت و کمال دست نمی کشد، و این همان دلیلی است که سبب شده ایده خنده دار و دور از انتظار پرواز انسان که روزی توسط برادران رایت به ابتدایی ترین روش ممکن شد، امروز به تئوری ساخت جتی با سرعت غیر قابل تصور ۲۰ هزار کیلومتر در ساعت برسد.
صنعت ساخت وسایل پرنده در دهه اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است، به طوری که خرید هواپیما و جت های شخصی (البته برای کسانی که استطاعت آن را دارند !) به امری عادی بدل گشته است.
این پیشرفت به جایی رسیده که ایده ای خارق العاده که پیاده سازی آن غیر ممکن نیست توسط چارلز بمباردیر مهندس مشهور کانادایی ارائه شده است.در این طرح وی با در نظر گرفتن راکت هایی برای افزایش شتاب وسیله، سرعت تخمینی وسیله پروازی آینده خود را ۲۰ هزار کیلومتر در ساعت بیان کرده است!
بله درست می شنوید! فراموش نکنید همانقدر که این حرف برای شما مضحک به نظر می آید، ایده اولیه پرواز نیز برای افرادی که در گذشته می زیستند خنده دار قلمداد می شد.
گفتنی است تلاش برای تولید هواپیمای مسافربری مافوق صوت پس از ناکامی پروژه هواپیمای فراصوت کنکورد کنار گذاشته شد، اما اکنون این فرد کانادایی با برداشتن گام های بلندتر، به دنبال ساخت سریع ترین هواپیمای مسافربری جهان با ظرفیت ۱۰ نفر و با سرعت ۱۲ برابر هواپیمای کنکورد است که پرواز ۱۱ دقیقه ای از نیویورک تا لندن را فراهم خواهد کرد.
این اولین باری نیست که وی به ارائه چنین ایده های جذاب قابل پیاده سازی پرداخته است. برای رسیدن به این سرعت که ۲۴ برابر سرعت صوت است، چارلز بمباردیر از موتورهای چالش برانگیز رم جت بهره جسته است.وی همچنین هدف خود را از ارائه این طرح رسیدن به قابلیت پرواز به دو نقطه مخالف زمین با حداکثر سرعت ممکن یاد کرده است.وی در ادامه ارائه توضیحات برای ایده خود افزود با در نظر گرفتن این موضوع که در این هواپیما از موتورهای جت معمولی استفاده نشده و حداقل سرعت لازم برای روشن شدن موتورهای رم جت نیز حداقل چهار برابر سرعت صوت است، برای سیستم پرتاب این هواپیما از منجنیق مغناطیسی استفاده خواهد شد.
پرتابگر یا منجنیق مغناطیسی در واقع با بهره گرفتن از دو ریل موازی انرژی لازم برای سرعت گرفتن هواپیما را تحت تاثیر نیروی عظیم مغناطیسی تولید کرده و هواپیما پس از پرتاب با نیروی کمکی موتورهای راکت به سرعت مناسب جهت روشن شدن موتورهای رم جت یعنی ۱۲ هزار کیلومتر در ساعت میرسد.
گفتنی است وی هزینه پیاده کردن این ایده را چیزی حدود ۱۵۰ میلیون دلار بیان کرده است.